Test av vapen och ammo

Testskjutning av nya vapen • Utprovning av ammunition från Lapua

Testskjutning nya vapen

Som kund hos oss erbjuder vi test av våra demovapen på FMJ Shooting Range i samma lokaler som vår butik i Solna. Vi tillhandahåller demovapen för test från olika märken, däribland Walther, D.A.R, CZ och Glock.

Om du är spekulant på ett vapen och vill testa, kontakta oss för tidsbokning. Testskjutningar sker tisdagar kl 18-19 och måste förbokas. Pris 400 kr per tillfälle plus ammunition. Testavgiften har du har tillgodo vid köp av vapen hos oss.

Demovapen för test

Walther GSP500 .22
Walther CSP Expert .22
Walther PPQ M2 .22
Pardini SP

Utprovning av ammunition

Luftvapen

Vi erbjuder utprovning av luftvapenkulor RWS R10 för gevär och pistol. Utprovning sker i skottstol mot Inband elektronisk tavla där du får testprotokoll bestående av skottgruppens diameter samt decimalpoäng. Innan varje test rengör vi geväret och kollar utgångshastigheten. Ta också med referensammunition om sådan finns.

Pris:
500 kr per vapen

Ammunition .22 lr

Vi erbjuder batch-testning av Lapuas ammunition för gevär. Vi har för närvarande batcher av X-Act, Midas+ samt Center-X. Utprovning sker i skottstol mot Inband elektronisk måltavla där du får testprotokoll bestående av skottgruppens diameter samt decimalpoäng. Vi utför testen. Ta också med referensammunition om sådan finns.

Pris: 500 kr för en timme i skjuthallen

Skicka luftvapen för test

Du ansvarar för att försändelsen kommer till oss via något fraktbolag (leveransadress). Vi testar och sänder vapen samt ammunition tillbaka till dig. Meddela alltid oss innan du sänder vapen och skicka med en ask referensammunition om det finns. Fraktkostnad vapen+ammo efter testskjutning – 300 kronor.

Bokning av testskjutning

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.